Notificare privind suspendarea temporară a programului de lucru al secției consulare din cadrul Ambasadei Chinei în Romania

2020/05/08

Având în vedere contextul epidemiologic actual în Romania, pentru a răspunde cerințelor locale de prevenire, control și a minimiza riscul, începând cu data de 11 mai 2020 (luni), secția consulară din cadrul Ambasadei Chinei în România își va suspenda activitatea.

În cazul în care pașaportul sau documentul de calătorie al cetățenilor chinezi va expira în această perioadă, nu vor fi afectate următoarele aplicații pentru reînnoire. Dacă există cazuri urgente sau situații speciale, vă rugăm să trimiteți informațiile relevante cu documentele aferente la adresa de e-mail 2334188@gmail.com. După aprobarea cererii în urma deciziei luate de către secția consulară, se va stabili o programare pentru aplicant.

Persoanele care se prezintă la secția consulară sunt rugate să-și ia măsurile de protecție adecvate, să permită verificarea temperaturii corporale la intrarea în clădire, să păstreze distanța obligatorie față de ceilalți și să poarte în permanență mască facială. Cei care au dezvoltat simptome precum febră, tuse sau dificultăți de respirație sau au fost în contact cu cazuri confirmate sau suspecte, sunt rugați să amâne vizita la ambasadă.

Informațiile de mai sus reprezintă măsuri temporare în vederea prevenirii epidemiei. Pentru orice modificare, ambasada va oferi noi informații în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România

8 Mai 2020

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro