Notificare privind modificarea temporară a programului de lucru al secției consulare din cadrul Ambasadei Chinei în Romania

2020/04/09

Având în vedere contextul epidemiologic actual în Romania, pentru a răspunde cerințelor locale de prevenire, control și a minimiza riscul, începând cu data de 13 aprilie 2020 (luni) programul de lucru cu publicul al secției consulare din cadrul Ambasadei Chinei în România va fi ajustat temporar astfel: în fiecare marți și joi în intervalul orar 14:00-16:00. În afara programului menționat, secția consulară este închisă programului cu publicul.

Dacă solicitanții nu au chestiuni urgente de rezolvat, aceștia sunt sfătuiți să amâne deplasarea la secția consulară. Persoanele care se prezintă la programul cu publicul sunt rugate să iși ia masurile de protecție adecvate, să permită verificarea temperaturii corporale la intrarea în cladire, să păstreze distanța obligatorie față de ceilalți și să poarte în permanență mască facială. Cei care au dezvoltat simptome precum febră, tuse sau dificultăți de respirație sau au fost în contact cu cazuri confirmate sau suspecte, sunt rugați să amâne vizita la ambasadă.

Informațiile de mai sus reprezintă masuri temporare în vederea prevenirii epidemiei. Pentru orice modificare, ambasada va oferi noi informații in cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România

9 Aprilie 2020

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro