Notificare privind cererea de completare a formularelor online pentru vize si a sistemului de programare online

2018/06/29

Incepand cu 1 iulie 2018, Ambasada Chinei in Romania si Centrul de viza pentru China din Bucuresti vor lansa noul sistem de completare online a cererilor pentru viza si sistemul de programare online. Incepand cu 1 august 2018, formularele de tip vechi si formularele completate de mana nu vor fi acceptate, nu vor fi acceptate nici dosarele care nu au fost programate in prealabil.

1. Completarea online a formularelor

Toti solicitantii de viza pentru China trebuie sa completeze formularul online de cerere pentru viza, prin intermediul site-ului Centrului de viza pentru China (www.visaforchina.org) sau direct prin sistemul de completare online (cova.cs.mfa.gov.cn). Dupa completarea si verificarea formularului, printati pagina de confirmare impreuna cu formularul si semnati.

2. Programare online

-Detinatorii pasapoartelor simple urmeaza sa acceseze site-ul Centrului de viza pentru China sau sa se conecteze direct la sistemul de completare online (avas.cs.mfa.gov.cn) pentru a se programa online si pentru a trimite cererea de aplicare catre Centrul de viza pentru China in perioada programata.

-Detinatorii pasapoartelor diplomatice si a celor de serviciu nu necesita programare online. Acestia pot depune dosarele direct la sectia consulara a Ambasadei Chinei in orele de lucru cu publicul.

Ambasada Chinei in Romania

29 iunie 2018

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro