Ambasada Chinei în România a publicat în mass-media din România o ediție specială privind cooperarea dintre China și țările din Europa Centrală și de Est

2020-12-25 19:56

Recent, unul dintre principalele ziare românești din România, Curierul Național, în cooperare cu Ambasada Chinei în România, a publicat o ediție specială despre Cooperarea dintre China și țările din Europa Centrală și de Est în format tipărit și online, ediția care a fost promovată ulterior prin intermediul ziarelor, mediu online și alte canale. Ediția specială conține opt pagini, delicat realizat cu imagini și texte frumoase, inclusiv articolul ambasadorului Jiang Yu și diverse aspecte ale formatului de cooperare „17 + 1”.

Pe prima pagină a ediției speciale găsim un articol semnat de ambasadorul Jiang Yu, intitulat „Consolidând Încrederea Avansăm în Continuare”. În articolul său, ambasadorul Jiang a rezumat rezultatele fructuoase obținute de la înființarea formatului de cooperare „17 + 1”, apreciind foarte mult eforturile Chinei și ale țărilor din Europa Centrală și de Est de a se ajuta reciproc și a depăși împreună dificultățile în contextul epidemiei globale. A trimis un mesaj tuturor părților pentru a-și consolida încrederea în cooperare, pentru a profita pe deplin de avantajele acesteia, pentru a valorifica potențialul și a promova cooperarea „17 + 1” cu scopul de a obține o dezvoltare mai mare.

   

Pe lângă articolul ambasadorului, ediția specială conține și o serie de articole, din perspective diferite, cu date factuale bogate și statisticile profesionale, prezintă procesul de dezvoltare al cooperării „ 17 + 1”, practica cooperării anti-epidemice, rezultatele cooperării pragmatice, mecanismele de cooperare bogate și colorate și ultimele progrese ale proiectelor majore de infrastructură, oferind „panorama” cooperarii „17 + 1” cititorilor și internauților din România.

   

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro