Home Informatii despre Ambasada Relatii chino-romane Stiri Informatii de viza Cooperare economica Cooperare stiintifica Cultura Educatie Cunoasterea Chinei
 
   Home > Stiri
Masă rotundă China-SUA pe tema energiei curate
2009/11/16

Luni, a avut loc la Beijing o masă rotundă China - SUA dedicată energiei curate. Evenimentul a fost dedicat vizitei preşedintelui american, Barack Obama, în CHina.

Ministrul Comerţului american, Gary Faye Locke, care îl însoţeşte pe preşedinte american în China, a declarat la reuniune că SUA şi China trebuie să coopereze pentru ca energie curată să fie motorul pentru promovarea creşterii economice în secolul 21.

Locke mai a dezvăluit că el va conduce în luna mai anul viitor o delegaţie de specialişti în domeniul energiei şi comerţului să efectueze vizite la Beijing şi Shanghai.

Menţionăm că evenimentul la care au participat peste 100 de reprezentanţi din domeniu a fost organizat de către Administraţia Naţională a Energiei din China în colaborare cu Ministerul Comerţului şi Ministerul Energiei din SUA, în scopul oferirii unei platforme de schimburi şi contacte pentru autorităţi, întreprinderi şi specialişti.[Suggest to a Friend]
       [Print]