Jocurile Olimpice de iarnă (1): Viziunea și conceptul organizării Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing

2021-05-05 09:00

Poza 1. Imagine promoțională a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing, numărătoarea inversă, un an până la eveniment

Sportul poartă visul prosperității și al întineririi naționale. În anul 2008, o incomparabilă ediție a Jocurilor Olimpice de vară a adus civilizației antice chineze și națiunii chineze o nouă vitalitate. În 2015, China a câștigat dreptul de a găzdui cele 24 de Jocuri Olimpice de iarnă din 2022. Beijingul a devenit astfel primul „Oraș Olimpic Dublu" din lume care găzduiește Jocurile Olimpice de vară și de iarnă.

Poza 2. Numărătoarea inversă, un an până la Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing

Pe măsură ce Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022 se apropie, China depune eforturi neîncetate pentru a găzdui Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, pentru a realiza visul Jocurilor Olimpice de iarnă și pentru a realiza visul de a deveni o putere sportivă. Atingerea obiectivului în care „300 de milioane de oameni participă la sporturile de gheață și zăpadă", promovarea dezvoltării sporturilor mondiale de gheață și zăpadă, aducerea a noi contribuții la Mișcarea Olimpică Internațională este obiectivul constant și ambiția frumoasă a Chinei. Ambasada Chinei în România merge cu tine la Jocurile Olimpice de iarnă. Să lucrăm împreună pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022!

Poza 3. Jocuri paralimpice de iarnă Pyeongchang, Ceremonia de închidere „Beijing 8 minute". Spectacol teatral

1 Viziunea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing

Poza 4. Stadionul Național (Cuib de pasăre)

Gheață pură și zăpadă, întâlniri pasionale. Aderând la conceptul de verde, partajare, deschidere și integritate, vom crea aspectele splendide, extraordinare și remarcabile ale Jocurilor Olimpice și paralimpice de iarnă de la Beijing.

-- Inspirați tinerii cu spiritul olimpic.

-- Încurajați milioane de oameni să se bucure de sporturile de iarnă.

-- Promovați progresul social prin Jocurile de iarnă.

-- Creați o lume armonioasă cu mai multă înțelegere reciprocă.

Poza 5. Comemorând prima aniversare a licitației reușite a Beijingului pentru Jocurile Olimpice de iarnă

2 Conceptul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing

Poza 6. Aeroportul internațional Beijing Daxing

Guvernul chinez acordă o mare importanță pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Președintele Xi Jinping a dat în multe rânduri instrucțiuni importante cu privire la pregătirile pentru Jocurile Olimpice de Iarnă, subliniind că „persistă să găzduiască Jocurile Olimpice într-un mod verde, comun, deschis și integru și să organizeze Jocuri Olimpice splendide, extraordinare și remarcabile".

Poza 7. Calea ferată de mare viteză Beijing-Zhangjiakou

Jocurile Olimpice Verzi: Insistăm pe prioritatea ecologică, conservarea resurselor și respectarea mediului, în încercarea de a accentua Jocurile de iarnă de la Beijing 2022 cu caracteristici chineze.

Jocuri Olimpice Inclusive: Oferim publicului oportunități de a participa, de a contribui împreună și de a împărtăși sportul pentru a ajuta Jocurile de iarnă de la Beijing 2022 să creeze o societate productivă.

Jocuri Olimpice Deschise: deschiderea către lume, viitor și modernizare într-un efort de a face Jocurile de iarnă de la Beijing 2022 să conducă deschiderea Chinei.

Jocuri Olimpice Integre: Diligență și economisire, eliminarea corupției, îmbunătățirea eficienței cu scopul de a asigura organizarea Jocurilor de iarnă de la Beijing 2022 la fel de pure precum gheața și zăpada.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro