Desenele animate "Mielul fericit şi Lupul mare" vor fi difuzate în 46 ţări şi regiuni din Asia-Pacific

2012-04-02 19:30

Compania Imagi International Holdings Limited şi partenerul acesteia, compania Creative Power Entertaining au anunţat, recent, că aceasta din urmă a semnat a doua înţelegere de difuzare cu Buena Vista International (BVI), o companie Disney. Potrivit înţelegerii, serialul de desene animate chinezeşti cu 100 de episoade "Mielul fericit şi Lupul mare" va fi difuzat în 46 de ţări şi regiuni din Asia-Pacific (în afară de partea continentală a Chinei).

Conform documentului semnat, Creative Power Entertaining autorizează BVI să difuzeze, într-o perioadă de trei ani, începând din 1 martie 2012, 100 de episoade din "Mielul fericit şi Lupul mare" (episoadele 201-300). Serialul va fi tradus în peste 20 de limbi. Desenele animate foarte îndrăgite de copiii chinezi se vor emite în 46 ţări şi regiuni din Asia-Pacific, de exemplu Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelandă, India, Singapore, Malaysia, Thailanda, Hong Kong, Macao, Taiwan şi Asia de Sud-Est.

În 2010, Creative Power Entertaining a încheiat cu BVI prima înţelegere de difuziune şi aceasta din urmă a fost autorizată să transmită, în 2011, 100 de episoade ale aceluiaşi serial de desene animate.(sursa: Radio China Internaţional)

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro