Ambasadorul Jiang Yu a participat la ceremonia de deschidere a sediului ziarului 'Știri din Europa(oushinet.com)' din România

2019/09/09

La data de 7 septembrie 2019, Ambasadorul Chinei în România, dna Jiang Yu, a fost invitată să participe la ceremonia de deschidere a sediului ziarului ‘Știri din Europa(oushinet.com)’ din România. Zhang Xiaobei, Președintele grupului de presă culturală ‘Știri din Europa(oushinet.com)’ , Wang Gan, directorul general al biroului Europei Centrale și Estice al ‘Știri din Europa(oushinet.com)’ , reprezentanți ai chinezilor stabiliți în România au participat la eveniment, împreună cu reprezentanți ai întreprinderilor chinezi, ai Centrului Cultural Chinez, ai Institutului Confucius și din mass-media.

Ambasadorul Jiang Yu a felicitat ‘Știri din Europa(oushinet.com)’ pentru înființarea sediului în România și a confirmat pe deplin activitatea ‘Știri din Europa(oushinet.com)’ în promovarea culturii chineze, promovarea integrității chinezilor de peste hotare, protejarea intereselor comunității chineze și sprijinirea dezvoltării relațiilor China-UE. Sperăm ca sediul din România va servi drept ajutor chinezilor stabiliți în România și va promova în mod activ dezvoltarea relațiilor chino-române, devinind o punte de comunicare dintre chinezii locali și cei din întreaga Europă, promovând prietenia și cooperarea dintre China și România.

‘Știri din Europa(oushinet.com), Editia Europei Centrale si Estice’ a fost lansat la Viena, Austria în august 2012. Conținutul și distribuția acoperă 22 de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, cu un tiraj săptămânal de aproape 20.000 de exemplare.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro