Ambasadorul Jiang Yu a participat la schimburile între tinerii diplomați ai Ambasadei și tinerii participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României

2019/09/09

La data de 5 septembrie 2019, Ambasada Chinei în România și Cancelaria Primului-Ministru au găzduit în comun schimburile de tineri între diplomații Ambasadei și tinerii participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României. Peste 20 de tineri din peste 10 departamente ale Guvernului României au fost invitați ai Ambasadei și au efectuat schimburi amicale și aprofundate cu tinerii diplomați ai Ambasadei Chinei pe teme precum situația internațională, relațiile chino-române și cariera diplomatică. Ambasadorul Jiang Yu și Consilierul de stat la Cancelaria Prim-ministrului, Gabriela – Daniela Coța, au participat la eveniment și au susținut discursuri.

Ambasadorul Jiang a salutat vizita tinerilor participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României, a prezentat potențialul de dezvoltare al relațiilor chino-române și realizările dezvoltării Chinei, sperând ca tinerii celor două țări să promoveze cooperarea bilaterală, și a răspuns detaliat la întrebările invitaților. Consilierul de stat, doamna Gabriela – Daniela Coța, a mulțumit Ambasadei pentru că a oferit oportunități de schimb prețioase pentru tinerii români și și-a exprimat disponibilitatea de a depune eforturi comune pentru promovarea dezvoltării durabile, stabile și sănătoase a relațiilor bilaterale.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro