Ambasadorul Jiang Yu a vizitat Centrul de viză pentru China în București

2020-01-17 04:17

La data de 13 ianuarie 2020, Ambasadorul Chinei în România, dna Jiang Yu a vizitat Centrul de viză pentru China în București, unde s-a întâlnit cu personalul centrului. Doamna Ambasador a fost însoțită de Șeful secției consulare, dl Chen Song.

Ambasadorul Jiang a vizitat sala de solicitare a vizelor, ghișeele de recepție și zona de lucru din culisele Centrului de viză și a ascultat cu atenție prezentarea Directorului centrului dl Zou Jiankun cu privire la operațiunile, procesele de lucru, măsurile de servicii și managementul intern al centrului. Doamna Ambasador a afirmat pe deplin și a mulțumit personalului centrului pentru munca și dăruirea lor și le-a oferit înainte de Anul Nou Chinezesc mici suveniruri, cum ar fi decorațiuni pentru Festivalul Primăverii și noduri chinezești. Ambasadorul Jiang a spus că, de la înființare, centrul a oferit servicii profesionale, eficiente și de înaltă calitate pentru peste 20.000 de solicitanți și a jucat un rol important în promovarea dezvoltării relațiilor China-România și a schimburilor de prietenie dintre oameni. Fiind o fereastră importantă pentru a arăta imaginea Chinei către lumea exterioară, se speră că personalul centrului va depune eforturi persistente pentru îmbunătățirea calității și nivelului serviciilor și va aduce noi contribuții la promovarea schimburilor dintre China și Romania în diverse domenii.

Directorul Centrului de viză, dl Zou Jiankun, a mulțumit Ambasadorului Jiang pentru vizita sa dinaintea Festivalului Primăverii, spunând că centrul va continua să-și optimizeze serviciile în baza unui control atent și va continua să sprijine și să coopereze cu Ambasada în activitățile serviciilor de viză.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro