Dl Tu Jiang, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei in Romania, participa la ceremonia de deschidere a Centrului de viza pentru China

2018-06-27 19:12

La 22 iunie 2018, dl Tu Jiang, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei in Romania, a participat la ceremonia de deschidere a Centrului de viza pentru China din Bucuresti. La deschidere a participat Directorul general asistent al Oficiului de Servicii Diplomarice din cadrul Ministerului de Externe al Chinei dl Dai Yining, vicepresedintele Agentiei de Turism International din China (CITS) dl Zhang Lingjie, Directorul general din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei dl Mihai Bogdan Stanescu impreuna cu companiile aeriene romane, agentii de turism, agentii pentru viza, prieteni ai Chinei, reprezentantii mass-media, numarul participantilor astfel fiind peste 40 de persoane.

Reprezentantul ambasadei dl Tu Jiang, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei in Romania si-a exprimat calduros felicitarile pentru deschiderea centrului de viza. El a spus ca Centrul de viza din Bucuresti este primul centru de viza stabilit de China in regiunea Europei Centrale si de Est si este o masura importanta luata de partea chineza pentru a facilita circulatia cetatenilor romani in China. Infiintarea unui centru de viza va oferi solicitantilor servicii mai convenabile si mai eficiente, va raspunde in mod eficient cererii crescande pentru vizele chineze, va respecta tendinta generala de schimburi de personal din ce in ce mai stranse intre cele doua tari si va promova in mod eficient dezvoltarea relatiilor bilaterale.

Vicepresedintele Zhang Lingjie i-a informat pe oaspeti cu privire la infiintarea unui centru de viza in strainatate de catre CITS si a declarat ca aceasta in calitate de partener al centrului de vize, va efectua in mod activ servicii externe si management intern sub indrumarea ambasadei Chinei pentru promovarea relatiilor chino-romane si astfel va contribui in mod corespunzator la dezvoltarea relatiilor chino-romane si a schimburilor de personal.

Ulterior, dl Tu Jiang insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei in Romania impreuna cu oaspetii invitati au taiat panglica pentru deschiderea centrului de viza.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro