Ambasadorul Chinei în România, dl. Xu Feihong, a efectuat o vizita de rămas bun Presedintelui Camerei Deputatilor, Presedintelui Partidului Social Democrat dl. Liviu Dragnea

2018-05-29 01:43

La 22 mai 2018, Ambasadorul Chinei în Romania, dl. Xu Feihong, a efectuat o vizită de rămas bun Presedintelui Camerei Deputatilor și Presedintelui Partidului Social Democrat (PSD) dl. Liviu Dragnea.

În cadrul întrevederii, Președintele Camerei Deputaților dl Dragnea i-a cerut ambasadorului Xu să transmită salutări cordiale și cele mai bune urări către dl. Xi Jinping, secretar general al Partidului Comunist Chinez (PCC) și dl Li Zhanshu, președintele Adunării Naționale Populare (ANP) a Republicii Populare Chineze, si a apreciat contributia remarcabilă a ambasadorului Xu la promovarea dezvoltării relațiilor bilaterale. El a menționat că Camera Deputaților din România și PSD acordă o importanță deosebită dezvoltării prieteniei și cooperării cu ANP și PCC și speră să consolideze prietenia traditională dintre România și China și să promoveze cooperarea pragmatică pentru sărbătorirea aniversării a celor 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări, care va avea loc anul viitor.

Ambasadorul Xu a mulțumit Președintelui Camerei Deputaților din România și Presedintelui PSD dl. Dragnea pentru activitatea sa și pentru susținerea și asistența acordată Ambasadei Chinei în România. El a menționat că China acordă o importanță deosebită dezvoltarii relatiilor cu România și salută participarea activă a României la initiativa Belt and Road și la Cooperarea China-Țările din Europa Centrală și de Est. El este dispus să continue să sprijine prietenia dintre China și România și dorește ca cele două țări să realizeze o dezvoltare mai mare în cadrul parteneriatului lor amical și de cooperare.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro