Domnul Ambasador Xu Feihong s-a întâlnit cu Primarul Sectorului 2

2016-10-29 02:15

La data de 21 iulie 2016, domnul Ambasador Xu Feihong s-a întâlnit cu noul Primar al Sectorului 2, domnul Mihai Toader. Domnul Xu l-a felicitat pe domnul Toader pentru câștigul alegerilor locale din luna iunie și a discutat despre relația strânsă de cooperare și schimb a Sectorului 2 București cu Districtul Dongcheng din Beijing și orașul Yiwu din provincia Zhejiang.

Primăria Sectorului 2 din București oferă de mult timp sprijin și ajutor cetățenilor chinezi veniți în România, iar partea chineză dorește să întărească cooperarea cu cabinetul nou-ales, în special promovarea participării întreprinderilor de construcție chinezești în proiectul imobiliar rezidențial al Sectorului 2 și investigarea posibilității înființării unei Școli Internaționale Chineze.

Domnul Primar Toader a subliniat faptul că în Sectorul 2 locuiesc peste 4000 de cetățeni chinezi și a exprimat dorința de a continua să le faciliteze viața și munca în România. Domnul Primar a reamintit de numeroasele schimburi de-a lungul anilor dintre Sectorul 2, Districtul Dongcheng din Beijing și Orașul Yiwu din Zhejiang, în prezent fiind dornici să facă următorul pas în promovarea cooperării bilaterale pragmatice. Domnul Toader a urat bun venit întreprinderilor chineze și structurilor educaționale venite să investească în proiectul imobiliar rezidențial al Sectorului 2, iar în ceea ce privește deschiderea unei Școli Internaționale Chineze, cele două părți pot începe negocierile.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro