Doamna ambasador Huo Yuzhen a acordat un interviu în direct la Televiziunea română

2014-10-24 15:37
 

În data de 23 octombrie 2014, doamna ambasador Huo Yuzhen a fost la Televiziunea română și a acordat un interviu în direct la emisiunea "Haihui", răspunzând la întrebări referitoare la cultura chineză, resurse turistice și relațiile chino-române.

   
Doamna ambasador Huo Yuzhen le-a prezentat telespectatorilor români cu bucurie despre vechea și strălucitoarea cultură chineză, despre monumente istorice, peisaje naturale și obiceiuri unice, invitând poporul român să meargă personal să experimenteze și să simtă farmecul Chinei. Doamna ambasador Huo Yuzhen a spus că adânca prietenie tradițională chino-română este averea valoroasă a relațiilor celor două țări, schimbul și cooperarea celor două țări în domeniile cultural, turistic și interuman va aprofunda mai mult înțelegere și prietenia între cele două popoare, ducand relațiile chino-române la o dezvoltare neîntreruptă.

La transmisiunea în direct au fost prezenți și artiști care au uimit publicul, prin prezentarea unei melodii cântate la instrumentul tradițional chinezesc Guzheng, și prin talentul in arta culinară.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro