Calendarul Zilelor Libere al Secției Consulare în anul 2021

2020/12/30

În conformitate cu sărbătorile legale ale Chinei și României, Secția Consulară a Ambasadei Chinei din România nu va funcționa în următoarele zile ale anului 2021:

※ 1 ianuarie (vineri) ­- Anul Nou

※ 11-12 februarie (joi și vineri), 15-17 februarie (de luni până miercuri) - Festivalul Primăverii­­

※ 5 aprilie (luni) - Festivalul Qing Ming

※ 30 aprilie (vineri) - Paștele

※ 3 mai (luni) - Ziua Muncii

※ 14 iunie (luni) - Festivalul Bărcilor-Dragon

※ 21 septembrie (marți) - Festivalul Mijlocului Toamnei

※ 1 octombrie (vineri), 4-7 octombrie (de luni până joi) - Ziua Națională a Chinei

Pentru programul de sărbători legale al Centrului de Viză pentru China din București vă rugăm să accesați pagina web a acestuia.

Notă importantă:

Având în vedere contextul epidemiologic actual din Romania, Secția Consulară a Ambasadei Chinei nu a revenit încă la programul normal de lucru cu publicul. Cetățenii străini care doresc să aplice pentru viza pentru China sunt rugați să trimită în prealabil documentele și informațiile necesare pe adresa bucharestcenter@visaforchina.org, pentru a solicita viza. Pentru serviciul de supralegalizare, cetățenii străini sunt rugați să trimită în prealabil documentele și informațiile necesare pe adresa 2334188@gmail.com, pentru a solicita supralegalizarea. După aprobarea din partea Ambasadei, se va face o programare pentru solicitant. Informații de mai sus sunt măsuri temporare în vederea prevenirii epidemiei. Pentru orice modificare, Ambasada va oferi noi informații în cel mai scurt timp.

Secția Consulară a Ambasadei Chinei în România

30 decembrie 2020

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro