Notificare pentru culegerea amprentelor

2018-06-20 20:00

In conformitate cu legile si reglementarile relevante ale Chinei, si referitor la practicile si experienta internationala, incepand cu 25 iunie 2018, Ambasada Chinei in Romania va imputernici Centrul de Viza pentru China din Bucuresti sa culeaga amprentele solicitantilor de pe teritoriul Romaniei pentru viza de China.

Solicitantii cu varsta cuprinsa intre 14 si 70 de ani vor merge personal la Centrul de Viza pentru China pentru a depune acte si a lasa amprente. Datele amprentelor vor fi inaintate direct la Ambasada Chinei de catre Centrul de Viza pentru China. In urmatorii 5 ani, daca aplicantii care folosesc acelasi pasaport mai aplica pentru viza la Centrul de Viza pentru China in Bucuresti, nu este nevoie sa lase amprente din nou.

Persoanele care detin un pasaport diplomatic sau indeplinesc conditiile pentru eliberarea vizelor diplomatice pentru China, vize de serviciu sau vize de curtoazie sunt exceptate de amprentare. Persoanele cu probleme la 10 degete sau amprentele carora nu pot fi colectate sunt exceptate de amprentare.

Va multumim pentru intelegere si cooperare.

Ambasada Chinei in Romania

20 Iunie 2018

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://ro.china-embassy.gov.cn