Ambasadorul Han Chunlin se întâlnește cu delegația condusă de directorul adjunct al Oficiului Poștal de Stat, domnul Liao Jinrong

2024-04-17 13:55

    Pe 15 aprilie, Ambasadorul Han Chunlin s-a întâlnit la Ambasada Republicii Populare Chineze în România cu o delegație venită în vizită condusă de Liao Jinrong, director adjunct al Oficiului Poștal de Stat. Aceștia s-au concentrat pe schimburile privind situația economică și comercială bilaterală, comerțul electronic transfrontalier și dezvoltarea industriei de servicii poștale.





    Ambasadorul Han transmite faptul că în acest an se împlinesc 75 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre China și România. El speră că delegația va avea parte de o comunicare aprofundată cu autoritățile poștale române și cu întreprinderile relevante pentru a spori înțelegerea dintre cele două țări, a întări încrederea reciprocă, a dezvolta cooperarea practică și pentru a ajuta relațiile economice și comerciale bilaterale să evolueze în mod constant și durabil. Ambasada Chinei în România va continua să joace un rol important de punte de legătură prin acordarea sprijinului și asistenței pentru aprofundarea cooperării în domeniul poștal și al serviciilor de livrare expres între cele două părți.


Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://ro.china-embassy.gov.cn