Ambasadorul Jiang Yu a participat la ceremonia de re-alegere a conducerii Asociației Rui'an

2019-10-24 03:01

La data de 20 octombrie 2019, Ambasadorul Chinei în România, dna Jiang Yu, a fost invitată să participe la a patra ceremonie de re-alegere a conducerii Asociației Rui’an din provincia Zhejiang. Peste 300 de persoane din cadrul Comitetul Asociației Rui’an, chinezi din Rui’an și comunitatea de chinezi stabiliți în România au participat la eveniment. La ceremonie a fost prezent și Ministru-Consilierul Ambasadei Chinei în România, dl Tu Jiang.

În discursul său, ambasadorul Jiang Yu a felicitat Asociația Rui’an pentru o tranziție lină și a afirmat pe deplin munca depusă de la înființarea acesteia. Ambasadorul Jiang a spus că de-a lungul anilor, majoritatea chinezilor din Rui’an, nu numai că și-au câștigat realizările de carieră prin înțelepciune și muncă asiduă, dar au adus contribuții pozitive la dezvoltarea economică și socială locală și la prietenia dintre China și România. Sperăm că, sub conducerea noului consiliu, asociația de compatrioți din Rui’an își va continua tradiția, va aduce inovații și contribuții și mai mari la unirea și sprijinirea chinezilor din România și la promovarea prieteniei chino-române. Ambasada Chinei în România va continua, de asemenea, să aibă grijă și să sprijine activitatea Consiliului.

Domnul Pan Jidong, președintele onorific al Asociației Rui’an, președintele onorific Yang Jie și Ruan Lifei, noul președinte, au ținut discursuri, au rezumat lucrările realizate de consiliul anterior și au planificat agenda pentru viitor. Aceștia au spus că reprezentanții asociației Rui’an vor ține cont de misiunea lor, vor continua să-și consolideze propria construcție sub îndrumarea ambasadei, vor duce mai departe dedicația, se vor strădui să consolideze coeziunea și forța centripetă, vor promova construcția unei comunități chineze armonioase, se vor integra activ în societatea locală, vor realiza în mod extensiv schimburi externe și vor contribui la dezvoltarea relațiilor China-România. Biroul de afaceri al comunității chineze din Zhejiang, departamente de afaceri ale comunității chineze din China și alte delegații ale comunității chineze au trimis mesaje de felicitare cu ocazia re-alegerii cu succes a conducerii Asociației Rui’an.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro