Delegația de prietenie din provincia Yunnan vizitează România

2019-07-07 03:41

În perioada 4-7 iulie 2019, Vice-președintele Comitetului Permanent al Congresului Popular din provincia Yunnan, dl Yang Baojian, împreună cu o delegație de prietenie, a vizitat România.

În timpul vizitei, delegația s-a întâlnit cu Vice-președintele Consiliului județean Timiș, dl Tudorică Valentin și respectiv dl Oprea Nicolae, au făcut schimb de opinii cu privire la cooperarea ulterioară în domeniile economiei, comerțului, educației, turismului și sănătății în cadrul relației de prietenie dintre cele două județe. Delegația a efectuat, de asemenea, o vizită în departamentele din sectoarele turismului, afacerilor, industriilor și agriculturii din județul Timiș și a făcut schimb de opinii privind schimburile de prietenie și cooperarea în domenii conexe.

La data de 6 iulie, Ambasadorul Jiang Yu, a efectuat în cadrul ambasadei, un schimb de opinii cu Vice-președintele Yang Baojian, privind promovarea cooperării economice și comerciale și a schimburilor locale între China și România.

De la stabilirea relației de prietenie dintre provincia Yunnan și județul Timiș din noiembrie 2015, cele două părți au efectuat numeroase schimburi de vizite și cooperări la nivel înalt, în domeniul economiei, comerțului, turismului și sănătății și au obținut rezultate pozitive.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România
http://www.chinaembassy.org.ro